Γιορτάζουμε τη 2η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας και σας καλούμε σε εκδήλωση ενημέρωσης «Υποστηρίζουμε τη γονιμότητα στην πράξη»

Γιορτάζουμε τη 2η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας και σας καλούμε σε εκδήλωση ενημέρωσης  «Υποστηρίζουμε τη γονιμότητα στην πράξη»
31 Οκτ 2017

Γιορτάζουμε τη 2η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας

και σας καλούμε σε εκδήλωση ενημέρωσης

«Υποστηρίζουμε τη γονιμότητα στην πράξη»

Καλές Πρακτικές

 

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Γονιμότητας, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 17.30 στο Ξενοδοχείο MAKEDONIA PALACE πραγματοποιείται Εκδήλωση Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για το κοινό, με τίτλο «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας 2017: Υποστηρίζουμε τη γονιμότητα στην πράξη».

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Σωματείου Υποστήριξης Γονιμότητας «Κυβέλη» σε συνδιοργάνωση με το Embryolab, μία από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρες μονάδες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής στην Ελλάδα και με την υποστήριξη του ομογενειακού Σωματείου AHEPA.

Φέτος, συμπληρώνονται 40 χρόνια από τη γέννηση του πρώτου παιδιού εξωσωματικής γονιμοποίησης, της Louise Brown. Τα παιδιά μεγαλώσανε κι εμείς ζούμε πια τη νέα εποχή στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή!

Ελάτε να συναντήσουμε τους ειδικούς στην αναπαραγωγή και τη γονιμότητα και να μιλήσουμε απλά για την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή στην πράξη!

Παράλληλα, όλη την εβδομάδα σε κεντρικά σημεία της πόλης εκπρόσωποι του Σωματείου Κυβέλη και ειδικοί του Embryolab, θα ενημερώνουν το κοινό για τη γονιμότητα και τη σημασία της πρόληψης αλλά και της σωστής διαχείρισης της, σε ειδικά διαμορφωμένα stand.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ενημέρωσης που πραγματοποιούνται  σε όλη την Ευρώπη, τη συγκεκριμένη εβδομάδα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Fertility Europe.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Γονιμότητας (6/11 – 12/11), είναι ένας καθιερωμένος πια, θεσμός, ο οποίος δημιουργήθηκε από την ανάγκη για ορθή ενημέρωση σε θέματα που άπτονται στην υπογονιμότητα. Σε αυτές τις εκδηλώσεις συμμετέχουν ευρωπαϊκά σωματεία με κοινές δράσεις, οι οποίες στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τη γονιμότητα.

Στην Ελλάδα, και σε όλη την Ευρώπη, ένα στα έξι ζευγάρια αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα γονιμότητας! Δεν είναι ταμπού. Ελάτε να το συζητήσουμε με τους ειδικούς: τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου από τις 17.30, στο MAKEDONIA PALACE.

Share

Embryolab