Embryolab Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης

Είναι σημαντικό να μου λένε τα πράγματα όπως έχουν και να ξέρω την αλήθεια σε κάθε βήμα

Επιλέγω το καλύτερο για μένα


To Embryolab είναι πρότυπη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 2004.

Την ομάδα του Embryolab απαρτίζουν κορυφαίοι γιατροί, εμβρυολόγοι, και επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Με επιμονή στην ποιότητα και εξοπλισμό στην αιχμή της τεχνολογίας, το Embryolab πιστοποιείται από το 2007 και μέχρι σήμερα με ISO9001:2015, EN 15224:2017.

Είναι η πρώτη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα πιστοποιήθηκε με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA CoVid Shield.

Το Embryolab υποστηρίζει τη γονιμότητα με θεραπευτικά σχήματα που προσαρμόζονται στις ιδιαιτερότητες και τις προσωπικές ανάγκες κάθε ζευγαριού.

Στο Embryolab εργαζόμαστε καθημερινά με σεβασμό στο όνειρο των ανθρώπων να γίνουν γονείς.

Αλλάζουμε ζωές, δημιουργούμε οικογένειες!

Θέλω

Θέλω να ξέρω ότι μπορώ να φτάσω πιο κοντά στο όνειρο με εξωσωματική
αρκεί να βρω αυτούς που θα εμπιστευτώ

 • embryolab εργαστηριακή ομάδα
 • embryolab ιατροί
 • embryolab μαίες
 • embryolab εξυπηρέτηση

Εδώ υπάρχουν κάποιοι που νοιάζονται


Την ομάδα του Embryolab απαρτίζουν κορυφαίοι γιατροί, εμβρυολόγοι, και επιστήμονες πολλών κλάδων με μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία στον τομέα της γονιμότητας.

Όμως όταν έρχεστε εδώ διαπιστώνετε και κάτι ακόμα: Κάθε ένας και όλοι μαζί, νοιαζόμαστε για εσάς, τις επιλογές σας, τη ζωή σας. Και το δείχνουμε με κάθε τρόπο.

Με σεβασμό στο δικό σας όνειρο για τη δημιουργία οικογένειας προχωράμε και εξελισσόμαστε. Εδώ το ενδιαφέρον μας είναι έμπρακτο και καθημερινό.

Ομάδα

15 χρόνια είμαστε δίπλα σας

Ποιος είπε ότι δεν γίνεται;


Χρειάζομαι δίπλα μου συμμάχους και συνοδοιπόρους στους οποίους θα μπορώ να εμπιστεύομαι το παραμικρό κατά τη διαδικασία.

Θέλω κάποιον να με «υποστηρίζει» σε όλους τους τομείς της ζωής και της δραστηριότητάς μου με συνέπεια και ενδιαφέρον.

Ο τρόπος ζωής μου δεν αφήνει περιθώρια επικοινωνίας στις συνηθισμένες ώρες εργασίας. Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που θα με κάνει να αισθάνομαι ότι μπορώ να ξεπεράσω τα εμπόδια της καθημερινότητας και να πραγματοποιήσω το όνειρό μου!


Μπορώ
 
 • Ν – Χ– Μ
  Καλησπέρα σε όλους,
   
  Φανταζόμαστε πλέον έχετε μάθει τα ευχάριστα νέα μας! Αυτό το mail έχει μέρες που θέλουμε να σας το στείλουμε, αλλά η μικρή απορροφάει όλο μας το χρόνο… κι έτσι καταφέραμε μόλις σήμερα να το γράψουμε.
  Αυτό λοιπόν είναι το κοριτσάκι μας που μας γεμίζει χαρά! Είναι σαν να ήταν πάντα μαζί μας… απλά αργήσαμε να συναντηθούμε. Άξιζε κάθε βήμα που κάναμε! Άξιζε κάθε εμπόδιο που έπρεπε να προσπεράσουμε. Και όπως έχουμε αναφέρει και στην ευχαριστήρια καρτούλα που σας στείλαμε, για να τη συναντήσουμε θα κάναμε τα πάντα απο την αρχή… και ξανά και ξανά και ξανά…
   
  Θέλουμε όμως να ευχαριστήσουμε και τον καθένα σας προσωπικά!
   
  Από που να ξεκινήσουμε;
  Θα ξεκινήσουμε από τον βασικότερο λόγο που επιλέξαμε εσάς! Τον γιατρό μας!
   
  Γιατρέ μας! Νίκο μας!!! Το ότι ήσουν ο γυναικολόγος της απόλυτης εμπιστοσύνης μου το έλεγα από το 2006 που για πρώτη φορά είχα έρθει στο ιατρείο σου. Τότε μικρούλα… δεν ήξερα τι με περίμενε! Ευτυχώς όμως από τότε είχαμε τον καλύτερο δίπλα μας!
  Σ´ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την πολύτιμη βοήθεια σου! Ήσουν εκεί στα εύκολα και στα δύσκολα… Περάσαμε πολλά, αλλά η σιγουριά σου ότι θα πετύχουμε μας έκανε να το πιστεύουμε κι εμείς ότι το θαυματάκι άργησε… αλλά θα έρθει!
  Να είσαι πάντα καλά και να χαρίζεις χαμόγελα σε όσους απευθύνονται σε σένα!
   
  Θα συνεχίσω με τη συντονίστρια της θεραπείας μας, τη Μαργαρίτα μας! Τι να πει κανείς για σένα Μαργαρίτα μας; Ήσουν εκεί κάθε στιγμή! Ακόμα και στις 12 το βράδυ προσπαθούσες να σταματήσεις τον πανικό που με έπιανε… και δεν ήταν λίγες οι φορές! Σ´ευχαριστούμε που ήσουν εκεί, για τη θετική ενέργεια που μας έστελνες! Για όλη τη στήριξη τα τελευταία 2 χρονια, για όλη τη βοήθεια στο να μην χρειάζεται να αγχωθούμε για τίποτα διαδικαστικό!!!
   
  Δήμητρά μας, αν και στην πορεία χώρισαν οι δρόμοι μας, θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για τη σιγουριά που μας έδινες κάθε φορά που μιλούσαμε. Είναι από τα σημαντικότερα συναισθήματα για ένα ζευγάρι που ζει μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Μας βοήθησες με τις συμβουλές σου να φαίνονται όλα απλά κι αυτό ήταν και ένα από τα μυστικά της επιτυχίας! Ευχαριστούμε που ήσουν εκεί για μας!
   
  Αναστασία μας, το γούρι μας!!! Με το που μας ανέλαβες…όλα κύλησαν προς την επιτυχία! Όταν μάθαμε ότι η Δήμητρα δε μπορεί να μας αναλάβει στην επόμενη προσπάθεια, στεναχωρεθήκαμε πολύ. Μετά από την πρώτη μας όμως συνάντηση καταλάβαμε ότι είμαστε και πάλι στα καλύτερα χέρια. Η σιγουριά που χρειαζόμασταν συνέχισε να είναι εκεί. Μαία μας, σε ευχαριστούμε για τη βοήθεια σου! Και σου ζητάμε συγγνώμη για όοοοολο το άγχος που επρεπε να φιλτράρεις για να πάμε παρακάτω! Υποσχόμαστε την επόμενη φορά να είμαστε πιο χαλαροί!!!
   
  Τα βασικότερα πρόσωπα αυτών των δυο ετών ήσασταν εσείς…
  Αλλά δε θέλουμε να παραλείψουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και για κάποια άτομα ακόμα… που επίσης κάνουν το έργο σας να ξεχωρίζει. Δεν έχουμε τα mail τους, Γι αυτό σας παρακαλούμε να τους το προωθήσετε.
   
  Η Μαρία Γαζή μας!!! Ο Χ. δεν είχε την τιμή να τη γνωρίσει, αλλά Μαρία μου είσαι ένας γλυκύτατος άνθρωπος που είσαι ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν εκείνη τη στιγμή που έμπαινα στο χειρουργείο. Χαμογελαστή, αισιόδοξη με σιγουριά για το έργο που κάνετε!!! Από τα πιο χαμογελαστά πρόσωπα μέσα στην κλινική. Τι άλλο να απαιτήσει κανείς όταν ακόμα και στο χειρουργείο τα πρόσωπα που συναντάς σου εμπνέουν εμπιστοσύνη και σε κάνουν να χαμογελάς; Σ´ευχαριστώ που ήσουν εκεί!
   
  Ελένη Καρακίτσου μας! Θα πει κανείς μα τι θετικό μπορεί να έχει το λογιστήριο… εκεί που παίρνεις τη "λυπητερή"; Κι όμως έχει! Γιατί ακόμα κι εκεί εμείς νιώθαμε οικεία!!! Ελένη είσαι η απόδειξη ότι μέχρι και στο τέλος της διαδικασίας ο επαγγελματισμός μπορεί να συνδυάζεται με το χιούμορ και να σε κάνει να βγαίνεις από την κλινική με χαμόγελο! Σου είχαμε πει ότι του χρόνου θα έρθουμε με παιδί… τα καταφέραμε!!!
  Σ´ευχαριστούμε πολύ για όλες τις χαρούμενες "λυπητερές" που μας έδωσες!!! Τέτοιο παιδί… άξιζε άλλες τόσες!!!
   
  Επίσης, ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο τμήμα της Αλεξίας Χατζηπαρασίδου που πρόσεξαν αυτό το εμβρυάκι τόσο καλά και ήρθε να γεμίζει φως τη ζωή μας! Περιμένω το βιντεάκι από το embryoscope… Κάποτε θα της πούμε πόσα άτομα την φρόντισαν μέχρι να έρθει στη ζωή μας και να την ομορφύνει.
   
  Συνεχίστε να συνδυάζετε τον επαγγελματισμό με όλα αυτά που προαναφέραμε γιατί όλοι εμείς που παίρνουμε αυτόν τον δρόμο χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν κι εσάς να μας καθοδηγούν!
   
  Συνεχίστε να γεμίζετε άδειες αγκαλιές και να μοιράζετε χαμόγελα!
   
  Τη δίκη μας γεμάτη αγκαλιά και τα χαμογελαστά πρόσωπα θα σας τα δείξουμε το Σεπτέμβριο από κοντά! Μέχρι τότε σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!
   
  ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!
  Ν – Χ– Μ
  25/06/2021
 • Πέτρος & Σοφία Α.
  Η οικογένειά μας γέμισε τριπλή χαρά και ευγνωμοσύνη!
  4 χρόνια μετά τις δίδυμες νεραϊδούλες μας, γεννήθηκε ο μικρός μας πρίγκιπας χάρη στο Embryolab!
  Είναι πραγματική ευλογία να ζεις ένα όνειρο που νόμιζες ότι δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα.
  Η Γενετική Συμβουλευτική και η Προεμφυτευτική Διάγνωση μας βοήθησαν να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της κληρονομικότητας και να κρατήσουμε 3 υγιέστατα παιδάκια στην αγκαλιά μας!
  Ομάδα Embryolab σας ευχαριστούμε ολόψυχα!
  Τριπλά ευχαριστούμε τον κ. Χριστοφορίδη, την κ. Χατζηπαρασίδου και την κ. Σαμολαδά.
  Ο Θεός να σας δίνει δύναμη να εξελίσσετε την επιστήμη σας και να χτίζετε όμορφες και μεγάλες οικογένειες!
  Πάντα επιτυχίες στο πολύτιμο έργο σας!
  Πέτρος & Σοφία Α.
  7/02/2021
 • Γιάννα & Κωστής
  "Αγαπημένοι μας, Υπέροχοι άνθρωποι του Embryolab σήμερα γεννήθηκε η κόρη μας! Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας! Το γιατρό και τις μαίες, τους εμβρυολόγους, τις κοπέλες στο τηλέφωνο και στην υποδοχή, την ψυχολόγο και κάθε έναν ξεχωριστά! Μαζί σας καταφέραμε το θαύμα! Εξαιρετικοί επιστήμονες και επαγγελματίες, άνθρωποι φιλικοί, με αληθινό ενδιαφέρον και ουσιαστική φροντίδα σταθήκατε δίπλα μας. Το φως της ζωής λάμπει στην αγκαλιά μας χάρη στο Embryolab! Υπέροχη Ομάδα Embryolab σας ευχόμαστε το φως που απλόχερα χαρίζετε να φωτίζει τα σπίτια σας και τις ζωές σας! Σας ευχαριστούμε και σας αγαπάμε όλους!
  Γιάννα & Κωστής
  06/01/21
 • Ε., Γ. & Κ.
  Ήρθε και για εμάς αυτή η τόσο ξεχωριστή στιγμή... ήρθε η μικρούλα μας στον κόσμο! Ένα πανέμορφο κοριτσάκι που μοιάζει στον μπαμπάκα της! Βρίσκουμε σιγά σιγά τους ρυθμούς μας και απολαμβάνουμε κάθε στιγμή μαζί της. Από τη συγκίνηση μας δεν μπορούμε ακόμα να το πιστέψουμε, ότι το μικρό μας θαυματάκι ήρθε! Είναι πραγματικά μαγικό όλο αυτό... ξεχνάς τα πάντα! Σας χιλιοευχαριστούμε γιατί μας δώσατε αυτή τη χαρά και κάνατε το ονειρό μας πραγματικότητα! Να είσαστε καλά!!! Πολλές πολλές ευχές σε όλους σας για τις άγιες μέρες που έρχονται και πάνω από όλα υγεία και αγάπη σε όλους σας!!! Να είσαστε καλά!!! Με εκτίμηση & πολύ αγάπη,
  Ε., Γ. & Κ.
  20/12/2020
 • Θ. & Α.
  Ο πελαργός του Embryolab έφτασε στη Λέσβο και μας έφερε το πιο γλυκό μωρό, τον Στρατή μας! Σας ευχαριστούμε όλους από τα βάθη της ψυχής μας, για όσα κάνατε για εμάς! Τα κορίτσια στη γραμματεία για την εξαιρετική επικοινωνία, τις μαίες για τη συνεχή υποστήριξη, τις εμβρυολόγους για το πολύτιμο έργο τους και περισσότερο τον κ. Μιχάλη Κυριακίδη, τον γιατρό μας που ήταν πάντα δίπλα μας και ας μας χωρίζουν τόσα μίλια θάλασσας! Ομάδα Embryolab είστε πραγματικά Dream Team! Να έχετε πάντα επιτυχίες, να μοιράζετε χαρές και να στέλνετε τους πελαργούς σας σε όλο τον κόσμο! Κι αν ποτέ βρεθείτε στο νησί μας, το σπίτι μας είναι πάντα ανοιχτό για όλους σας, γιατί η Οικογένεια του Embryolab είναι και δική μας! Με τεράστια ευγνωμοσύνη,
  Θ. & Α.
  18/08/2020
 • Λίζα & Γιώργος Κ.
  Είμαστε η Λίζα και ο Γιώργος Κ. και με τεράστια χαρά κι ευγνωμοσύνη θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας ότι σήμερα γεννήθηκε ο άγγελος μας! Το όνομα του είναι Μιχαήλ, προς τιμήν του αγαπημένου μας γιατρού, που τον έφερε στην αγκαλιά και τη ζωή μας, του κυρίου Μιχάλη Κυριακίδη! Μετά από 10 χρόνια ταλαιπωρίας, με συνεχείς αποτυχημένες προσπάθειες στην Ελλάδα και την Αγγλία, επιλέξαμε το Embryolab για τη δωδέκατη, την τελευταία εξωσωματική της "καριέρας" μας. Και πραγματικά ήταν η τελευταία γιατί το όνειρο έγινε πραγματικότητα, χάρη σε όλους εσάς! Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, όλη την ομάδα του Embryolab, τον καθένα ξεχωριστά και ιδιαίτερα τον κ. Κυριακίδη! Με τον επαγγελματισμό και την ηρεμία του γιατρού μας, προετοιμαστήκαμε όπως έπρεπε και βήμα-βήμα κάναμε την πιο "προσεγμένη" και καλά μελετημένη προσπάθεια. Χάρη στη δική του υπομονή και επιμονή σε σημαντικά σημεία της θεραπείας, πετύχαμε το θαύμα! Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ, οφείλουμε και στην Ψυχολόγο κ. Καλουτά, μας βοήθησε πολύ να διαχειριστούμε την απογοήτευση,την ένταση,τον φόβο και όλο τον αρνητισμό που έφεραν οι αποτυχίες στη ζωή μας. Ξέρουμε ότι σας ταλαιπωρήσαμε με τις απαιτήσεις και τις παραξενιές μας και γι αυτό σας ευχαριστούμε διπλά για την αμέριστη υποστήριξη και φροντίδα που μας προσφέρατε! Σας ευχόμαστε από καρδιάς όλη η ευτυχία που χαρίζετε στα ζευγάρια να σας επιστρέφει διπλή! Να είστε ευλογημένοι όλοι σας να κάνετε κάθε μέρα θαύματα!
  Λίζα & Γιώργος Κ.
  7/02/2020
 • Κ & Μ, Οικογένεια Κ.
  Αγαπημένοι μας Αλεξία και Νίκο, Σας οφείλουμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για τα 15 χρόνια που πραγματικά είσαστε δίπλα μας! Το 2004 σας επισκεφθήκαμε πρώτη φορά και τον επόμενο Αύγουστο κρατούσαμε ήδη αγκαλιά το 1ο θαύμα της ζωής μας! Και με τα χρόνια ήρθε και το 2ο και πριν λίγους μήνες ήρθε και το 3ο! Χάρη σ' εσάς! Συνεχίστε να κάνετε θαύματα! Σας ευχαριστούμε και σας αγαπάμε! Να είστε ευλογημένοι!
  Κ & Μ, Οικογένεια Κ.
  20/08/2019
 • Μ.
  Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι στις 30/4 ήρθε στο κόσμο το αγοράκι μας. Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί χωρίς εσάς αυτό το θαύμα της ζωής δε θα μπορούσα να το είχα ζήσει. Σε εσάς το οφείλω και με δάκρυα στα μάτια και χίλιες ευχές για τον καθένα σας. Μαριέττα, θέλω να ευχαριστήσω εσένα που ήσουν πάντα δίπλα μου σαν δικός μου άνθρωπος και μου έδινες τόση δύναμη και ήσουν τόσο άνθρωπινη μαζί μου. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν για σένα ένας αριθμός που ήρθε και ήθελε να κάνει παιδί. Σε παρακαλώ να μεταφέρεις τις ευχαριστίες μου στον υπέροχο γιατρό Δρ. Χριστοφορίδη και την Αλεξία. Να τους πεις ότι τους υπερευχαριστώ. Χίλιες ευχές τους βάζω. Είναι άψογοι επαγγελματίες και με τις γνώσεις που κατέχουν δίνουν πραγματικά ζωή. Με αυτές τις ζωές που φέρνουν στο κόσμο και αυτές που ξαναγεννιούνται με τη έλευση ενός μωρού. Θα μπορούσα να γράφω σελίδες και σελίδες και δε θα κάλυπτα όλα όσα νιώθω. Σας ευχαριστώ για το υπέροχο ταξίδι με προoρισμό τη μητρότητα. Το πιο όμορφο που έχω κάνει μέχρι τώρα. Φιλιά πολλά,
  Μ.
  19/05/2019
 • Οικογένεια Ιωάννη και Κατερίνας Γ.
  Η καρδιά μας χτυπά δυνατά για 3η φορά χάρη στην υπέροχη ομάδα του Embryolab! 9 χρόνια πριν ήρθαμε σ' εσάς με την ελπίδα και το φόβο αν θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα παιδί... Η ελπίδα έγινε ευτυχία από την πρώτη προσπάθεια! Κάθε εμβρυομεταφορά κι ένα θαύμα! Εχθές γεννήθηκε το τρίτο θαύμα της ζωής μας! Νίκο, Αλεξία, Μαρία, Ναυσικά και όλους τους υπέροχους ανθρώπους του Embryolab σας ευχαριστούμε τριπλά μέσα από την ψυχή μας! Η ευγνωμοσύνη και η αγάπη μας δεν χωράει σε λέξεις! Είστε όλοι μέλη της μεγάλης μας οικογένειας!
  Οικογένεια Ιωάννη και Κατερίνας Γ.
  24/02/2019
 • Οικογένεια Κ.
  Πριν 11 χρόνια λάβαμε χάρη σε εσάς το ωραιότερο δώρο της ζωής μας! Αγαπημένοι κ. Χριστοφορίδη, κ. Χατζηπαρασίδου, αγαπημένο προσωπικό της ομάδας EMBRYOLAB, μας αγκαλιάσατε, μας στηρίξατε και μας ενθαρρύνατε από την πρώτη στιγμή και πετύχαμε όλοι μαζί με την πρώτη προσπάθεια να φέρουμε στον κόσμο δύο υπέροχα πλάσματα! Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά απο καρδιάς! Ευχόμαστε προσωπική ευτυχία στον καθένα σας ξεχωριστά και καλή συνέχεια στο αξιοθαύμαστο έργο σας! Είστε πάντα στην καρδιά μας. Με εκτίμηση,
  Οικογένεια Κ.
  03/01/2019
 • Οι Νέοι Γονείς
  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Embryolab για την επίτευξη του στόχου μας, του ονείρου μας!
  Είμαστε στη ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη γέννηση του πρώτου μας παιδιού στις 03/08/2018!
  Ευχαριστούμε από καρδιάς την κ. Αλεξία Χατζηπαρασίδου, τον γιατρό μας κ. Χρήστο Παππά, και φυσικά όλο το προσωπικό της Μονάδας για την επιστημονική υποστήριξη και την φροντίδα σε όλη την περίοδο της προσπάθειάς μας.
  Σας ευχαριστούμε για την μεγάλη χαρά που μας δώσατε!!
  Με εκτίμηση,
  Οι Νέοι Γονείς
  21/08/2018
 • Οι γονείς και οι μπεμπούλες!
  Στις 8/8/2018, είναι κι εύκολη ημερομηνία, ήρθανε στον κόσμο τα κορίτσια μας! Όλα πήγαν μια χαρά και τα κορίτσια γερά και δυνατά! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, άλλη μια φορά, όλη την Ομάδα του Embryolab! Από τον κύριο Παππά, που ήταν ο γιατρός μου, μέχρι τα κορίτσια στα τηλέφωνα, για τη βοήθειά τους και τη γενικότερη στάση τους! Να είναι όλοι καλά και να συνεχίσουν να βοηθούν τον κόσμο στην πραγματοποίηση του ονείρου τους! Να είστε όλοι καλά!
  Οι γονείς και οι μπεμπούλες!
  10/08/2018
 • Σοφία και Γιώργος Π.
  Όσα ευχαριστώ και να πούμε είναι λίγα μπροστά στο θαύμα που κάνατε για εμάς! Ο μικρός μας "Αύγουστος" γεννήθηκε σήμερα τα ξημερώματα, μαζί με την ανατολή στις 5.30 πμ. Ακριβώς 12 μήνες μετά από την πρώτη μας επίσκεψη στο Embryolab! Την 1η Αυγούστου του 2017, ήρθαμε σε εσάς με τα φτερά σπασμένα και σήμερα 1η Αυγούστου 2018, πετάμε στον ουρανό. Σας ευχόμαστε, μέσα από την καρδιά μας, την υπέρτατη ευτυχία που ζούμε σήμερα να σας την επιστέψει ο Θεός διπλή! Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κ. Χατζηπαρασίδου και τον κ. Ανεσίδη για το θησαυρό που μας χάρισαν.
  Σοφία και Γιώργος Π.
  01/08/2018
 • Γιώργος & Κατερίνα
  Πριν λίγα λεπτά γεννήθηκε η κόρη μας! Είστε οι πρώτοι που το ανακοινώνουμε γιατί είστε πια οικογένειά μας! Χάρη σ'εσάς ζούμε για 2η φορά την υπέρτατη ευτυχία! Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους, τον καθένα ξεχωριστά, για όλες αυτές τις στιγμές που σταθήκατε δίπλα μας και μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε την οικογένεια μας! Ο Θεός να σας δίνει δύναμη να συνεχίσετε να χαρίζετε ευτυχία!
  Γιώργος & Κατερίνα
  28/05/2018
 • Έλενα-Νίκος
  Ευχαριστούμε θερμά όλη την Ομάδα του Embryolab για τον θησαυρό που μας χαρίσατε και κρατάμε στην αγκαλιά μας! Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη, τη φροντίδα, το σεβασμό και όλα αυτά τα θαύματα που κάνετε καθημερινά! Να είστε όλοι καλά!
  Έλενα-Νίκος
  17/05/2018
 • Σ & Σ
  Γιατρέ μας, κ. Παππά, ευχαριστούμε από την καρδιά μας! Ευχαριστούμε το Embryolab για όλα!!! Θα τα πούμε από κοντά. Πολλά φιλιά από τη Γ., από τον Σ. και από τη Σ.
  Σ & Σ
  07/03/2018
 • Α & Γ
  Σας ευχαριστούμε πολύ που χάρη σε εσάς κρατάμε στα χέρια μας το δικό μας άγγελο! Γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 3520γρ. και 51 εκατοστά. Πολλά φιλιά στους γιατρούς και στις μαίες μας
  Α & Γ
  16/04/2018
 • Θέλαμε πολύ καιρό να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αλλά έχουμε μια μπουμπού που μας απορροφά όλη την ενέργεια! Γέννησα στις 8 Νοεμβρίου φυσιολογικά. Ο τοκετός πήγε μια χαρά και το κοριτσάκι μας γεννήθηκε υγιέστατο. Αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο διάστημα που ήταν δύσκολο μέχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός και να ηρεμήσουν οι ορμόνες μου λιγάκι, τώρα είμαστε μια χαρά. Τη θηλάζω αποκλειστικά με πολλή επιμονή και υπομονή. Είναι μια τσαχπίνα από τις λίγες κι ένα πολύ χαρούμενο μωρό! Είναι, βέβαια, μαλωμένη με τον ύπνο, αλλά δεν μπορεί κανείς να τα έχει όλα! Σας στέλνω και μερικές φωτογραφίες. Ελπίζουμε να είστε καλά και να συνεχίσετε να κάνετε πολλά ζευγάρια ευτυχισμένα, όπως εμάς. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για ό,τι κάνατε.
  Β. Ν.- Φ. Κ
  29/3/2017
 • Αγαπημένη μου Πόπη, Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά!! Το ευχαριστώ είναι λίγο για το ανεκτίμητο δώρο που μας χαρίσατε!!! Σου είμαι απίστευτα ευγνώμων γιατί στάθηκες δίπλα μου σε όλη τη διαδικασία σαν φίλη κ όχι σαν απλή επαγγελματίας! Ευχαριστώ όλη την ομάδα, αλλά ιδιαίτερα εσένα για όλα αυτά που μοιραστήκαμε! Να είσαι καλά εσύ κ η οικογένεια σου και να συνεχίσεις να προσφέρεις τη στήριξη και βοήθεια που τόσο απλόχερα έδωσες και σε μένα! Με πολύ αγάπη
  Χρυσούλα
  2/1/2017
 • Γέννησα αγοράκι στις 5/11/2016, Το ευχαριστώ είναι η ελάχιστη λέξη… …όχι πως μπορώ να βρω και τις κατάλληλες για να περιγράψω όλα όσα νιώθω με το πλασματάκι αυτό… Το μόνο σίγουρο είναι πως εσείς βάλατε τα πιο καθοριστικά κομματάκια στο παζλ μου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη τη στιγμή… Ειλικρινά δεν έχω λόγια για όλα κάνατε για εμάς…!!! Σας αγαπώ και σας εκτιμώ ΟΛΟΥΣ… Τα φιλιά μου σε όλα τα κορίτσια για την υποστήριξη τους Ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ…
  Μ.Π.
  27/11/2016
 • Η πρώτη στιγμή που κρατάς στην αγκαλιά σου το παιδί σου δε συγκρίνεται με τίποτα στον κόσμο! Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για το ανεκτίμητο δώρο που μας χαρίσατε!!!
  Χάρης-Βιβή
  20/5/2016
 • Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα του Embryolab που στάθηκε στο πλευρό μας μέχρι να καταφέρουμε το θαύμα! Μετά από 15 χρόνια προσπάθειας κρατάμε στην αγκαλιά μας τα μικρά μας αγγελούδια! Ο Θεός να σας δίνει δύναμη για να συνεχίσετε να χαρίζετε ευτυχία!!!
  Λία-Χρήστος
  18/5/2016
 • Άλλο ένα μικρό θαυματάκι ήρθε στον κόσμο! Χάρη σε εσάς, 4 χρόνια μετά το αγοράκι μας, γεννήθηκε και το κοριτσάκι μας! Όσα ευχαριστώ και να πούμε είναι λίγα! Σας αγαπάμε όλους!
  Νίκος-Μαρία
  8/5/2016
 • Μετά από 5 χρόνια προσπαθειών, με τη βοήθεια σας καταφέραμε να φέρουμε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς! Είστε όλοι εξαιρετικοί! Συνεχίστε να δίνετε χαρά σε όσους το έχουν ανάγκη!
  Ελένη-Κλέαρχος
  1/5/2016
 • Σας ευχαριστούμε για το όνειρο που κάνατε πραγματικότητα! Σήμερα γιορτάζουμε τα πρώτα γενέθλια του μικρού μας πρίγκιπα! Σας αγαπάμε όλους!
  Θωμάς-Δήμητρα
  18/4/2016
 • Χάρη σε εσάς ήρθε στον κόσμο το αστέρι που φωτίζει τη ζωή μας! Σας ευχαριστούμε για τον επαγγελματισμό σας, τη μεθοδικότητα, τη φροντίδα… Για το όνειρο που κάνατε πραγματικότητα!
  Πέτρος-Ευαγγελία
  15/4/2016
 • Ότι ακριβώς περιμένει να βρει ένα ζευγάρι που προσπαθεί! Μεθοδικότητα, καθοδήγηση, υποστήριξη & επιστημονική αρτιότητα!
  Γιάννης
  10/4/2016
 • Ότι έχω να θυμηθώ και να πω είναι απλά τα καλύτερα!!! Χάρη σε εσάς κράτησα στην αγκαλιά μου τα διδυμάκια μου. Σας ευχαριστώ!
  Εύη
  8/4/2016
 • Δεν μπορείς να περιγράφεις τη συγκίνηση σου όταν βλέπεις σε αυτόν τον τοίχο μόνο χαμόγελα, χαμόγελα βγαλμένα μέσα από την ψυχή του, χαμόγελα που κάνουν και εσένα να χαμογελάσεις και να πεις ότι πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τη χάρη και το ταλέντο να σου λύσουν το πρόβλημα και με τη βοήθειά τους, την επιστήμη τους, την ευγένειά τους, και το χαμόγελο τους, να σε βοηθήσουν να φέρεις στον κόσμο ΜΙΑ ΝΕΑ ΖΩΗ! Μετά από τόσες αγωνιώδεις προσπάθειες και μια αποτυχία, επιτέλους ήρθε και για μας η στιγμ΄γ να σας γράψουμε αυτό το γράμμα που χρόνια ονειρευόμασταν! Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να σας ευχαριστήσουμε για το πολύτιμο πλάσμα που μας χαρίσατε, τον γιο μας, το πιο όμορφο και γλυκό μωράκι του κόσμου (έτσι δε λένε όλοι οι γονείς για το παιδάκι τους); Αλλά πιο πολύ κι από σένα γιατρέ μου αγαπημένε, θέλω να πω χίλιες φορές ευχαριστώ γιατί τώρα μπορούμε κι εμείς να κρατάμε αυτό το θαύμα στην αγκαλιά μας, το γιο μας. Με τη βοήθεια σας γίναμε οικογένεια, γέμισε η αγκαλιά μας και η καρδιά μας! Και τι έκπληξη, όσο δύσκολο ήταν να μείνω έγκυος, τόσο καλή ήταν η εγκυμοσύνη μου, λες και το σώμα μου ήταν «προγραμματισμένο» για να μεγαλώσει και να γεννήσει ακριβώς αυτό το μωράκι, αυτό το γλυκό μουτράκι που κοιμάται ήσυχο και γαλήνιο τώρα που γράφω αυτές τις λέξεις… Από τα βάθη της καρδιάς μας σε ευχαριστούμε γιατρέ μου γιατί σε είχαμε συνέχεια δίπλα μας να μας στηρίζεις ε την αισιοδοξία και τη σιγουιά σου. Σε γνωρίσαμε όταν όλα ήταν μαύρα και σκοτεινά γύρω μας και μετά από την πρώτη αποτυχία εσύ ήσουν αυτός που μας έδειξες το φως. Εσύ και η ομάδα σας από το EMBRYOLAB. Ευχαριστούμε το Θεό που σε έστειλε στο δρόμο μας! Σε έναν δρόμο ανηφορικό, για την απόκτηση ενός παιδιού, που στα μάτια μας φάνταζε ολόκληρο βουνό, κι όμως με τη δική σας συμβολή και την άψογη συνεργασία με όλο το Κέντρο έγινε απλό λοφάκι… Κι όμως η θέα είναι μαγευτική!!! Ευχαριστούμε εσάς προσωπικά γιατί σκύψατε με συνέπεια στο πρόβλημά μας και μας αντιμετωπίσατε ανθρώπινα, ευχαριστούμε και την εμβρυολόγο. Όσα ευχαριστώ και να σας πούμε είναι ελάχιστα. Δε μπορούν να αποτυπώσουν αυτό που νιώθουμε για σας. Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας, να σας έχει ο Θεός καλά και να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που τόσο καλά ξέρετε, να δίνετε δάκρυα χαράς σε χιλιάδες ζευγάρια. Ελπίζουμε ο (Άγγελος) μας να μεγαλώσει γερός και δυνατός και να είναι ένα πολύ χαρούμενο και ήσυχο μωράκι! Ξεχωρίζετε σε ένα χώρο που έχει γίνει άκρως εμπορεύσιμος!!! Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. (Το γράμμα αυτό δόθηκε στο γυναικολόγο υποβοηθούμενης αναπαραγωγής της Μονάδας, κο Νίκο Ανεσίδη)
  Κ.Β.
  10/2/2016
 • ΥΠΕΡΟΧΟΣ… ΥΠΕΡΗΧΟΣ Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά, ο σύζυγός μου και εγώ σας στέλνουμε τον πρόσφατο υπέρηχο από τα διδυμάκια που κυοφορούμε χάριν σε εσάς και ευχόμαστε σε όλη την ομάδα του Embryolab Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη για να συνεχίσετε το τόσο σημαντικό έργο σας.
  Ε.Μ.
  11/1/2016
 • Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πολύ και ιδιαίτερα την κυρία Χατζηπαρασίδου και τον κύριο Παππά που με βοήθησαν να έχω έναν κούκλο 4 μηών… Είμαι τυχερή γιατί βρέθηκα εκεί, μετά από χρόνια ταλαιπωρίας… Σας στέλνουμε τα φιλιά μας και οι δύο.
  Δ.Κ.
  3/8/2015
 • Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους στο Embryolab και ιδιαιτέρως την κα Χατζηπαρασίδου και τον Γυναικολόγο μας κο Παππά για τα 2 θαυματάκια που έχουμε στην αγκαλιά μας και την αμέριστη υποστήριξη όλο αυτόν τον καιρό. Να σας έχει ο Θεός πάντα καλά για να βοηθάτε όλα τα ζευγάρια να αποκτήσουν τα παιδάκια τους!!!
  Κατερίνα-Κώστας
  3/8/2015
 • Εχθές λάβαμε το πολυτιμότερο δώρο από το Θεό! Ήρθαν στη ζωή οι δίδυμες κορούλες μας! Χωρίς τη δική σας βοήθεια δεν θα τα καταφέρναμε! Δέκα χρόνια παλέψαμε με το θηρίο της υπογονιμότητας, εξετάσεις, φάρμακα, χειρουργεία, πολλά αναπάντητα ερωτήματα και πάντα ηττημένοι. Μέχρι που αποκτήσαμε τον πολυτιμότερο σύμμαχο, το Embryolab. Η διερεύνηση του ιστορικού μας σε κάθε λεπτομέρεια από τους γιατρούς και την εμβρυολόγο και η κατάλληλη θεραπεία μας χάρισαν τα διδυμάκια μας! Ευχαριστούμε από την ψυχή όλους τους ανθρώπους στο Embryolab και ιδιαίτερα τον κο Χριστοφορίδη για την ανθρώπινη προσέγγιση, τη συμπαράσταση και τον άψογο επαγγελματισμό του. Σας ευχόμαστε από καρδιάς να είστε πάντα ευτυχισμένοι όσο είμαστε εμείς σήμερα.
  Ελένη-Σπύρος
  19/7/2015
 • Η γέννηση ενός παιδιού είναι πάντα Θείο Δώρο. Πόσο μάλλον όταν έχεις περάσει δια πυρός και σιδήρου για να τα καταφέρεις. 13 δύσκολα χρόνια προσπάθειας κάνουν αυτό το Δώρο ακόμη πιο πολύτιμο. Δεν έχει σημασία αν έχουμε το ίδιο γενετικό υλικό, άλλωστε αυτό ούτε το βλέπουμε, ούτε το νιώθουμε! Εμείς βλέπουμε έναν υπέροχο μικρό άγγελο και νιώθουμε την απόλυτη αγάπη κι ευτυχία σε κάθε του μικρό χαμογελάκι. Χωρίς η βοήθεια σας δεν θα τα είχαμε καταφέρει ποτέ να έχουμε μία γεμάτη αγκαλιά. Χίλια ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους του Embryolab και σας ευχόμαστε όλα τα μοναδικά όμορφα συναισθήματα να συντροφεύουν και τις δικές σας οικογένειες!
  Γιάννης - Κατερίνα
  3/7/2015
 • Ευχαριστούμε το κέντρο σας και όλο το προσωπικό κυρίως τον κ Παπά και την κ Χατζηπαρασίδου για τα 2 αγγελούδια που μας χάρισαν. Τις καλύτερες ευχές μου.
  Φ.Τ.
 • Αυτό το θαύμα εσείς με τη βοήθεια του Θεού το στείλατε την αγκαλιά μας!!! Με αγάπη λοιπόν στην ομάδα όλη και ειδικότερα τη γιατρό μας μια από τις λίγες οικογενειακές μας φωτογραφίες!!!!
  Θ-Α-Γ
 • Ο ερχομός ενός παιδιού δεν μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε στον κόσμο, όσον αφορά στην απέραντη ευτυχία που φέρνει. Η Ζωή μας το έμαθε στις 19 Μαΐου 2015. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη βοήθειά σας, την ανθρώπινη ζεστασιά στη συμπεριφορά σας και την επιστημονική ακρίβειά σας στις προσπάθειες τεκνοποίησής μας. Σας στέλνουμε φωτογραφία της κόρης μας, με τις θερμές ευχαριστίες μας.
  Α.Γ.
  17/6/2015
 • Αγαπητέ μας γιατρέ κύριε Ανεσίδη, Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, τόσο εσάς προσωπικά όσο και την υπόλοιπη ομάδα για όσα κάνατε για μας και φέρατε ένα θησαυρό στη ζωή μας. Πολύ περισσότερο σας ευχαριστούμε που σεβαστήκατε την επιθυμία μας για τη μεταφορά ενός μόνο εμβρύου και σας συγχαίρουμε για την επιτυχία μας να καταφέρουμε σε μία προσπάθεια με ένα έμβρυο να έχουμε ένα άγγελο στην αγκαλιά μας! Με την πρώτη ευκαιρία θα έρθουμε να γνωρίσετε το νέο μέλος της οικογένειας μας! Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
  Γιώργος-Λίνα-Άγγελος
  9/6/2015
 • Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα όσα κάνατε για εμάς! Πρωτίστως για το ότι περιμένουμε σε ένα μήνα να γεννηθεί ο γιος μας αλλά και γιατί μας βοηθήσατε να προχωρήσουμε ξεπερνώντας το φόβο που είχαμε από τις προηγούμενες επώδυνες προσπάθειες. Εκτός από την επιτυχία του αποτελέσματος είναι πολύ σημαντικό ότι δίνεται σημασία στη λεπτομέρεια και φροντίζετε να υπάρχουν οι λιγότερες επιπτώσεις από τη θεραπεία. Έχοντας ήδη κάνει μία ωοληψία χωρίς νάρκωση (με ότι αυτό συνεπάγεται) ήταν τεράστια ανακούφιση για μένα ότι η όλη διαδικασία στο Embryolab ήταν ανώδυνη. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε να συνεχίσετε να κάνετε ζευγάρια ευτυχισμένα!
  Ζωή
  23/5/15
 • Είμαι η Ελίζα και είμαι μοναχοπαίδι! Μια κατάσταση που πάντα έφερνε σε δύσκολη θέση τη μητέρα μου. Οι ερωτήσεις γνωστών και φίλων την έκαναν πολλές φορές να δακρύζει. Ήθελε πάντα μία οικογένεια με 2-3 παιδιά αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά τα γέννηση μου είχε δύο αποβολές και πρόωρη εμμηνόπαυση στα 35. Όταν έκλεισα τα 20 μου μίλησε μαζί με το γιατρό της για την πρόωρη ωοθηκική ανεπάρκεια και τη σημασία της παρακολούθησης λόγω του ιστορικού μου. Δυσκολεύτηκα αρκετά να αποδεχθώ ότι μπορεί να μην προλάβω να γίνω μητέρα. Πέρασε από το μυαλό μου να εγκαταλείψω τις σπουδές μου και να βιαστώ να κάνω οικογένεια. Πήρα την απόφαση το 2009, στα 25 μου χρόνια, και επισκέφθηκα πρώτη φορά το Embryolab. Μετά τις εξετάσεις και τις συναντήσεις μου με τον κο Χριστοφορίδη και την κα Χατζηπαρασίδου αποφάσισα να προχωρήσω σε κρυοσυντήρηση ωαρίων (για ώρα ανάγκης). Τελικά το 2014 μετά από 2 αποβολές, αποδείχθηκε ότι τα ωάρια μου ξεκίνησαν την πτώση τους. Τότε αποφασίσαμε με το σύζυγο να προχωρήσουμε σε εξωσωματική γονιμοποίηση και πετύχαμε με την πρώτη! Τα κοριτσάκια μας είναι 2 μηνών και ήδη σκεφτόμαστε να τους κάνουμε ένα αδερφάκι, μήπως και αποκτήσουν έναν αδερφό να τις προσέχει. Έχουμε ήδη 2 έμβρυα και 6 ωάρια κρυοσυντηρημένα και αυτό κάνει την απόφαση ευκολότερη! Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους τους ανθρώπους του Embryolab για την φροντίδα και την υποστήριξη που είχα από την πρώτη στιγμή και ιδιαίτερα τον κο Χριστοφορίδη, την κα Χατζηπαρασίδου και τον κο Παππά που μας παρακολούθησε στην εξωσωματική. Και να σας μεταφέρω τις ευχαριστίες της μητέρας μου που «δώσατε την ευκαιρία στο μοναχοπαίδι της, να της χαρίσει εγγόνια που θα έχουν αδέρφια»! Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε πολυμελή οικογένεια!
  Ελίζα
  18/5/2015
 • Ακόμα ένα μικρό θαυματάκι ήρθε στον κόσμο. Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια σας να αποκτήσουμε τα 2 παιδάκια μας. Είναι πραγματικά υπέροχο συναίσθημα να ζεις δύο φορές ένα όνειρο που νόμιζες ότι δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα. Ο Θεός να σας δίνει δύναμη να χτίζεται όμορφες και μεγάλες οικογένειες!
  Πέτρος-Αθηνά-Ελένη-Γιάννης
  13/5/2015
 • Λίγο πριν το γάμο μας μάθαμε ότι ο μόνος τρόπος να αποκτήσουμε παιδί είναι μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Όλοι οι φίλοι και συγγενείς που είχαμε το θάρρος και την άνεση να το συζητήσουμε μας μετέφεραν σχόλια για γιατρούς και κέντρα εξωσωματικής είτε από προσωπική εμπειρία είτε από εμπειρίες φίλων. Στην αρχή μπερδευτήκαμε πολύ… Μετά παρατηρήσαμε ότι για το Embryolab ακούσαμε μόνο θετικά σχόλια και κανένα αρνητικό, ακόμη και από ανθρώπους που δεν τα είχαν καταφέρει μέχρι τότε. Αποφασίσαμε να το επισκεφθούμε πρώτο… Και ήταν και το τελευταίο! Μετά το πρώτο ραντεβού ξέραμε ήδη που θα κάνουμε την προσπάθεια μας και δεν θέλαμε να δούμε κάτι άλλο. Όλες οι κοπέλες ήταν πολύ εξυπηρετικές, ο χώρος ήταν άψογος, όλες οι διαδικασίες ξεκάθαρες. Από την πρώτη συζήτηση με την κα Χατζηπαρασίδου νιώσαμε ασφαλείς και σίγουροι! Και επιβεβαιωθήκαμε με τον καλύτερο τρόπο! Λίγους μήνες μετά την πρώτη συνάντηση είχαμε το πρώτο θετικό τεστ κύησης στα χέρια μας και σήμερα, ένα χρόνο μετά, γυρίσαμε σπίτι μας με το μωρό μας από το μαιευτήριο! Για εμάς το ταξίδι της εξωσωματικής, ήταν το γαμήλιο ταξίδι μας (με λίγο περισσότερο άγχος από τα συνηθισμένα) και το μωρό μας το πιο υπέροχο δώρο! Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια σας! Θα έχετε πάντα μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας!
  Νίκος-Μαρία-Μπέμπης
  6/5/2015
 • Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλη την Ομάδα του Embryolab και ιδιαίτερα την κα Χατζηπαρασίδου και την κα Σαμολαδά. Η Γενετική Συμβουλευτική είχε καθοριστική σημασία για την απόφαση μας να προχωρήσουμε σε Προεμφυτευτική Διάγνωση και να έχουμε 2 υγιέστατα παιδάκια χωρίς να φέρουν ούτε καν το στίγμα της μεσογειακής αναιμίας, μετά από μία πολύ επίπονη διακοπή κύησης. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα και σας παρακαλούμε να συνεχίσετε την ενημέρωση των ζευγαριών που είναι φορείς τέτοιων νοσημάτων για τη δυνατότητα που έχουν να γεννήσουν υγιή παιδιά. Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε, πάντα με επιτυχίες, το πολύτιμο έργο σας.
  Αλέξης-Φωτεινή
  2/5/2015
 • Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα, Με το παρόν θα επιθυμούσαμε να σας ευχαριστήσουμε εγκαρδίως μέσα από την καρδιά μας για τη χαρά που έχουμε από την 18/01/2015 να κρατάμε στην αγκαλιά μας τον μικρό μας άγγελο. Η βοήθεια σας πολύτιμη και σημαντική αλλά πολύ περισσότερο η ανθρώπινή σας συμπεριφορά σε όλη αυτήν την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαστήκαμε και που θα ξανασυνεργαστούμε. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο καθημερινό σας έργο μόνο με επιτυχίες . Με εκτίμηση,
  Ι & Ο
  30/5/2015
 • «Ευχαριστούμε πολύ!!! Άλλη μια ψυχούλα ήρθε στον κόσμο να μας ζήσει!!!»
  Δ.Γ.
  30/4/2015
 • «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους πολύ και ιδιαίτερα την κυρία Χατζηπαρασίδου και τον κύριο Παππά που με βοήθησαν να έχω έναν κούκλο 4 μηών… Είμαι τυχερή γιατί βρέθηκα εκεί, μετά από χρόνια ταλαιπωρίας… Σας στέλνουμε τα φιλιά μας και οι δύο.»
  Δ.Κ.
  30/4/2015
 • Τα καταφέραμε! Γίναμε γονείς! Με τη βοήθεια του Embryolab ο Άγγελος μας ήρθε στη ζωή! Ευχαριστούμε όλους τους εξαιρετικούς επιστήμονες και Ανθρώπους του Embryolab που βρέθηκαν στο πλευρό μας σε όλο αυτό το ταξίδι. Για εμάς η επιτυχία ήρθε από την άψογη συνεργασία όλων των γιατρών τόσο μεταξύ τους όσο και μαζί μας. Έχοντας ήδη δύο αποτυχημένες προσπάθειες σε κέντρο στην Αθήνα, που μας άφησαν πολύ αρνητικά συναισθήματα ήταν δύσκολο για μας να ξεκινήσουμε και πάλι τις προσπάθειες μας. Από την πρώτη μας επίσκεψη είχαμε άψογη συμπεριφορά από όλους και νιώσαμε ευχάριστα όπως και σε κάθε επόμενη επίσκεψη στο Embryolab. Η αναλυτική επεξήγηση κάθε εξέτασης και διαδικασίας από τους γιατρούς, η φροντίδα των νοσηλευτριών, οι ξεκάθαρες διαδικασίες, η καθαριότητα και η ηρεμία που αποπνέει ο χώρος μας έκαναν να νιώσουμε ασφάλεια. Μας κάνατε να νιώθουμε μοναδικοί κάθε στιγμή και ποτέ δε νιώσαμε «άλλος ένας πελάτης στην ουρά». Ακόμη και όταν η πρώτη μας προσπάθεια κατέληξε σε βιοχημική κύηση, ήταν άμεση η ανταπόκριση όλων. Η ανάλυση της προσπάθειας και η παρότρυνση του γιατρού να προχωρήσουμε σε πιο ενδελεχή έλεγχο με την Αιματολόγο μας έδωσε την ευκαιρία να προφυλάξουμε τα κρυοσυντηρημένα μας έμβρυα (τα παιδιά μας) από άλλη μία αποτυχημένη προσπάθεια. Με την κατάλληλη καθοδήγηση και θεραπεία καταφέραμε να φέρουμε στον κόσμο τον Άγγελο μας. Σας ευχαριστούμε όλους για την ομαδική προσπάθεια, την ανθρώπινη συμπεριφορά και τις εξαιρετικές υπηρεσίες! Είστε πραγματικά πρότυπο σε αυτό που κάνετε και σας ευχόμαστε με τον ίδιο ζήλο να συνεχίσετε να κάνατε τα ζευγάρια που σας εμπιστεύονται ΓΟΝΕΙΣ!
  Ελένη-Θοδωρής
  27/4/15
 • Το να εμπιστευθούμε το Embryolab ήταν η πιο πετυχημένη επιλογή της ζωής μας! Κι αν η επιτυχία μετριέται σε κιλά και μέτρα τότε είναι 3,400 kg και 0,52m, γεννήθηκε εχθές και την λένε Ελένη! Σας ευχαριστούμε όλους στο Embryolab που μαζί καταφέραμε αυτή την επιτυχία! Να είστε όλοι καλά και να έχετε πάντα επιτυχίες!
  Γιάννης-Αγγελική
  10/4/2015
 • Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους στο Embryolab και ιδιαίτερα την κα Αλεξία Χατζηπαρασίδου που για 8 χρόνια κράτησαν τη γονιμότητα μου ζωντανή και μου χάρισαν ένα πανέμορφο γιο! Ήμουν 21 ετών όταν χρειάστηκε να υποβληθώ σε θεραπείες για να αντιμετωπίσω τον καρκίνο και ο γιατρός που με παρακολουθούσε στην Αγγλία, μου πρότεινε να καταψύξω σπέρμα για την περίπτωση που η θεραπεία είχε επιπτώσεις στη γονιμότητά μου και όπως αποδείχθηκε είχε απόλυτο δίκιο. Ευτυχώς τότε είχα την ψυχραιμία να τον ακούσω και να πάρω τη σωστή απόφαση. Επειδή ήμουν από την Ελλάδα μου πρότεινε το Embryolab λόγω του εξοπλισμού και της εμπειρίας της εμβρυολόγου όπως μου είπε. Σας ευχαριστώ που κάνετε όλη τη διαδικασία ανώδυνη και με τη λιγότερη δυνατή επιβάρυνση για τη γυναίκα μου. Σας είμαι ευγνώμων για όλα όσα κάνατε για μας. Σας εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσετε να δίνεται ελπίδα και ζωή στους ανθρώπους που σας εμπιστεύονται το όνειρο τους. Με βαθιά εκτίμηση,
  Ηλίας
  3/4/2015
 • Ευχαριστούμε το Embryolab και ιδιαίτερα τον κο Παππά για τις άψογες υπηρεσίες που μας προσφέρατε και τη βοήθεια σας να αποκτήσουμε τα δίδυμα αγοράκια μας, πολύ εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα. Δύο χρόνια συνεχείς εξετάσεις, υπέρηχοι και μετρήσεις μέχρι που βρήκαμε τον «άνθρωπο μας» στο Embryolab! Μία σπερματέγχυση ήταν αρκετή για να τα καταφέρουμε! Γιατρέ μας σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε να επιτυγχάνεται πάντα τους στόχους σας τόσο εύκολα.
  Κωνσταντίνα-Πέτρος
  1/4/2015
 • Αγαπητέ κε Χριστοφορίδη, Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όσα κάνατε για μας! Χάρη σε εσάς αποκτήσαμε το πολυτιμότερο δώρο, την κόρη μας! Μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών, εξετάσεων, χειρουργείων, φαρμάκων και πολλών ιατρικών ειδικοτήτων καταφέραμε να γίνουμε γονείς! Η ήρεμη δύναμη, η επιστημονική σας υπόσταση, η καθοδήγηση βήμα-βήμα στις σωστές κατευθύνσεις έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Νιώσαμε στην πράξη αυτό που διαβάζαμε για σας, εξατομικευμένη και ανθρώπινη προσέγγιση! Πρώτη φορά νιώσαμε ότι κάποιος θέλει πραγματικά να πετύχει η προσπάθεια μας και όχι απλά να μας πάρει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί. Αυτό που μας έκανε περισσότερο εντύπωση είναι ότι σε κάθε στάδιο μας εξηγούσατε τις επιλογές που έχουμε και μαζί αποφασίζαμε το επόμενο βήμα! Θερμά συγχαρητήρια σε εσάς και σε όλη την ομάδα του Embryolab για το εξαιρετικό σας έργο! Με βαθιά εκτίμηση,
  Ελένη-Παύλος
  22/3/2015
 • Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το πρώτο σκίρτημα του μωρού στην κοιλιά σου! Κύριε Ανεσίδη σας ευχαριστώ! Αυτό το θαύμα που ζω το οφείλω σε εσάς! Να σας έχει ο Θεός καλά και να δίνεται πάντα χαρά στα ζευγάρια που θέλουν ένα παιδάκι!
  Μαριάννα
  16/3/2015
 • Η γέννηση ενός παιδιού είναι η πιο μαγική στιγμή στη ζωή ενός ζευγαριού! Πολύ περισσότερο όταν νομίζεις ότι έχεις χάσει κάθε ελπίδα να το ζήσεις. Όταν στα 14 μου χρόνια βρέθηκα αντιμέτωπη με τη λευχαιμία ο στόχος όλων ήταν να σώσουν τη ζωή μου, με όποιες επιπτώσεις στη γονιμότητα μου. Η Δωρεά Ωαρίων μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω μητέρα. Ευχαριστώ τον γιατρό μου κο Παππά και την κα Χατζηπαρασίδου που έδωσαν ζωή στο όνειρο μου! Επίσης θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στη Δότρια των ωαρίων που ακόμη και αν δεν την γνωρίζω, θα της χρωστάω πάντα ευγνωμοσύνη. Μακάρι όλο και περισσότερα «γόνιμα» κορίτσια να έχουν τη δύναμη να δωρίζουν ζωή και ελπίδα σε γυναίκες που έχουν αποχαιρετήσει οριστικά τη γονιμότητα τους. Σας ευχαριστώ όλους!
  Τζένη
  21/2/2015
 • 9 χρόνια ανεξήγητης υπογονιμότητας και καθ’έξιν αποβολών βρήκαν τη απάντηση και τη λύση τους με τη βοήθεια του Embryolab! Ένα χρόνο μετά την πρώτη μας επίσκεψη έχουμε στα χέρια μας το θησαυρό μας! Το κοριτσάκι μας γεννήθηκε χθες υγιέστατο και τελειόμηνο! Το άριστο επιστημονικό επίπεδο, η αναλυτική διερεύνηση, η σωστή διάγνωση και ο προεμφυτευτικός έλεγχος έκαναν το όνειρο πραγματικότητα! Σας ευχαριστούμε όλους για την αμέριστη συμπαράσταση και τον επαγγελματισμό σας και περισσότερο τον κο Χριστοφορίδη και την κα Σαμολαδά. Σας ευχόμαστε να είστε πάντα Πηγή Ευτυχίας για όλα τα ζευγάρια.
  Νικολέτα-Βαγγέλης
  20/2/2015
 • Το χειρότερο για έναν άνδρα είναι να μην μπορεί να κάνει τη γυναίκα της ζωής του μητέρα! Να βλέπεις την επιθυμία στα μάτια της και να κρατάς στα χέρια σου ένα χαρτί που να το αποκλείει! Ευτυχώς στη δική μας περίπτωση βρήκαμε τους σωστούς συμμάχους. Το MICRO-TESE στο Embryolab μας έδωσε αυτά τα λίγα σπερματοζωάρια που χρειάστηκαν για να τα καταφέρουμε, όταν οι άλλοι μας μιλούσαν για δανεικό σπέρμα. Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας αυτά τα δύο υπέροχα πλάσματα! Το χαμόγελο της όταν έφερε στον κόσμο τους μικρούς μας αγγέλους είναι η υπέρτατη ευτυχία και ολοκλήρωση για μένα! Όσα ευχαριστώ και να σας πω είναι λίγο μπροστά στο θησαυρό που μας χαρίσατε. Να είστε πάντα καλά και να συνεχίσετε πάντα να κάνετε ανθρώπους ευτυχισμένους!
  Παναγιώτης
  5/2/2015
 • Θέλουμε να πούμε πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο Embryolab για το αξιέπαινο έργο του! Είμαστε ένα ζευγάρι που και οι δύο είμαστε φορείς μεσογειακής αναιμίας. Όταν αποφασίσαμε να προχωρήσουμε τη σχέση μας πριν από 15 χρόνια μας είπαν ότι ο μόνος ασφαλής τρόπος για να μην φέρουμε στον κόσμο ένα παιδί που να πάσχει, είναι να μην κάνουμε παιδιά. Μέχρι και ότι δεν επιτρέπεται να παντρευτούμε μας είχαν πει. Τελικά με σωστή ενημέρωση έρευνα και επιμονή τα καταφέραμε! Πριν λίγες ημέρες γεννήθηκε το δεύτερο παιδάκι μας! Ο νεογέννητος γιος μας φέρει μόνο το στίγμα ενώ η 2 ετών κόρη μας δεν είναι ούτε φορέας της ασθένειας. Θέλουμε να αποτελέσουμε παράδειγμα προς μίμηση και να ενημερώσουμε όσο περισσότερα ζευγάρια που φέρουν το στίγμα ότι η υπάρχει ο δρόμος της Προεμφυτευτικής Διάγνωσης μέσω της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Μπορεί η εξωσωματική γονιμοποίηση να φοβίζει κάποιους άλλα η ατεκνία και το ρίσκο να γεννηθεί ένα παιδί που να νοσεί είναι σίγουρα πιο τρομακτικά. Κύριε Παππά, κυρία Χατζηπαρασίδου και κυρία Σαμολαδά σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα όσα κάνατε για εμάς!
  Γιώργος-Νεφέλη
  30/1/2015
 • Προς κο Χριστοφορίδη, Αλεξία και όλο το υπόλοιπο προσωπικό. Όταν πριν από 6 χρόνια οι γιατροί μου έλεγαν να ακολουθήσω αυτή τη μέθοδο, για να αποκτήσω παιδάκι, ήμουν τελείως αρνητική. Άλλωστε πίστευα πως με τον Λ. ήμασταν καλά και μόνοι. Σήμερα σας λέω ότι πλέον δε μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τα δύο παιδάκια που μου χαρίσατε. Είναι πανέμορφα, είναι ευλογία, είναι αγγελούδια, είναι ευλογία, είναι ευτυχία. Και δεν υπάρχει μέσα μου καμία αμφιβολία ότι είναι δικά μου. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. Με πολύ αγάπη, ΥΓ Την άνοιξη που δεν θα φοβόμαστε για τις ιώσεις θα σας τις φέρουμε από κοντά να δείτε πόσο καλή δουλειά κάνατε! Οι κορούλες μας γεννήθηκαν λίγο πρόωρα στις 14/10/2014. Είναι ήδη 3 μηνών.
  Κ.Ο.
  29/1/2015
 • Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους στο Embryolab που έκαναν το όνειρο μας πραγματικότητα! Σας ευχαριστούμε για την άψογη εξυπηρέτηση, για την ποιότητα των υπηρεσιών σας, για την αμέριστη συμπαράσταση και περισσότερο για τους 2 μικρούς μας αγγέλους. Για ένα χρόνο η Μονάδα έγινε το δεύτερο σπίτι μας κι εσείς η οικογένεια μας! Κάθε άνθρωπος που γνωρίσαμε έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για να πετύχουμε. Από τους γιατρούς και τις αναισθησιολόγους, την εμβρυολόγο, τον ψυχολόγο, μέχρι τις μαίες και τις κοπέλες της γραμματείας. Η συλλογή ωαρίων σε φυσικό κύκλο ήταν ένας μακρύς και περίπλοκος αγώνας αλλά με τους καλύτερους συμμάχους βγήκαμε νικητές!
  Στέφανος-Κατερίνα
  20/1/2015
 • Πάνω που πιστέψαμε ότι το όνειρο της οικογένειας τελείωσε για μας, μπήκε στη ζωή μας το Embryolab. Μετά από 3 σπερματεγχύσεις, 4 εξωσωματικές και 6 εμβρυομεταφορές με 7 αρνητικές χοριακές και 2 αποβολές, είχαμε αποφασίσει να εγκαταλείψουμε κάθε προσπάθεια. Τότε μία φίλη που με την πρώτη προσπάθεια έμεινε έγκυος στο Embryolab μας πρότεινε να μας δωρίσει τα φάρμακα που της περίσσεψαν και να επισκεφθούμε το γιατρό της για μία ακόμη προσπάθεια ή έστω για μία συζήτηση… Από την πρώτη στιγμή που συναντήσαμε τον κο Χριστοφορίδη νιώσαμε σιγουριά και ξύπνησε μία αχτίδα αισιοδοξίας μέσα μας. Δεν μας μίλησε για επόμενη εξωσωματική, πάρα μόνο όταν μελέτησε το ιστορικό μας και αφού ολοκληρώσαμε κάποιες επιπλέον εξετάσεις για το σύζυγο οι οποίες είχαν καθοριστικό ρόλο για την περίπτωση μας. Συζητήσαμε μαζί με την εμβρυολόγο –με αποδείξεις πια- όλα τα δεδομένα και άφησε την απόφαση σε εμάς, προτείνοντάς μας και τις κατάλληλες λύσεις. Η εξατομικευμένη ανθρώπινη προσέγγιση, ο επαγγελματισμός και η τεκμηρίωση όσων μας είπαν μας οδήγησαν στην απόφαση για μία τελευταία προσπάθεια. Η λήψη σπέρματος με FNA και η μικρογονιμοποίηση με τη μέθοδο IMSI, μας έδωσαν για πρώτη φορά πολύ καλά έμβρυα. Σχεδόν 4 χρόνια μετά, τα «πανέμορφα» εκείνα έμβρυα, όπως μας είχε πει η κα Χατζηπαρασίδου, είναι ένα γλυκύτατο αγόρι 2,5 χρονών και ένα υπέροχο νεογέννητο κορίτσι. Θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην κα Χατζηπαρασίδου και στον κο Χριστοφορίδη που σεβάστηκαν στο μέγιστο βαθμό το όνειρό μας και το έκαναν πραγματικότητα. Επίσης, θέλουμε να μεταφέρουμε το μήνυμα, σε κάθε ζευγάρι που βρίσκεται στη θέση που ήμασταν εμείς πριν 4 χρόνια ότι η επιστήμη και η τεχνολογία προχωράνε γρήγορα και με τη βοήθεια Αξιέπαινων Επιστημόνων, το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Σας ευχαριστούμε για όλα!
  Γιώργος-Ρούλα
  13/1/2015
 • Ευχαριστούμε όλη την οικογένεια του Embryolab! Ιδιαίτερα το Γυναικολόγο κο Παππά, την κα Μωυσίδου και τον Ψυχολόγο κο Μόρρου για τη φροντίδα και τη συμπαράσταση τους! Η απόφαση να προχωρήσουμε στο Πρόγραμμα Δωρεάς Εμβρύων ήταν πολύ δύσκολη για μας μετά την ταλαιπωρία τόσων χρόνων. Η αναλυτική ενημέρωση, η βοήθεια από τον Ψυχολόγο για να αποδεχθούμε τα νέα δεδομένα, ο επαγγελματισμός όλων στη Μονάδα και οι αυστηρές διαδικασίες μας οδήγησαν στη σωστή απόφαση. Μας χαρίσατε το πολυτιμότερο δώρο και θα είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να σας δούμε στη βάφτιση των κοριτσιών μας και να σας ευχαριστήσουμε και από κοντά. Με όλη μας την αγάπη,
  Λίνα-Θωμάς
  5/1/2015
 • Αγαπητό Embryolab, Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία για την κρυοσυντήρηση των ωαρίων μου, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που γνώρισα και στάθηκαν δίπλα μου σε όλη τη διαδικασία. Το γιατρό μου τον κο Παππά για την καθοδήγηση, την ανθρώπινη και φιλική προσέγγιση, τα φροντίδα και την άψογη συνεργασία με τον ογκολόγο μου. Την κα Χατζηπαρασίδου για την αναλυτική ενημέρωση και συμπαράσταση. Τη Μαρία στο χειρουργείο και όλες τις νοσηλεύτριες για τη φροντίδα τους. Τη Βεατρίκη για τη βοήθεια της με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Και σε όλους όσους συνάντησα στο Embryolab που με το χαμόγελο, την ευγένεια και την εξυπηρέτηση τους έκαναν όλη τη διαδικασία ευκολότερη. Σας ευχαριστώ ολόψυχα! Να είστε πάντα καλά και η νέα χρονιά να φέρει στον καθένα σας ξεχωριστά ότι επιθυμεί!
  Ιωάννα
  30/12/2014
 • Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία στα 45 μου χρόνια να ζήσω τη χαρά της εγκυμοσύνης και της μητρότητας. Δεν έχει σημασία αν το ωάριο ήταν δικό μου, για μένα έχει σημασία ότι ένιωσα αυτό το μωρό να μεγαλώνει μέσα στο σώμα μου και να παίρνει ζωή από μένα κι εγώ να παίρνω ζωή από εκείνο. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους στο Embryolab για την άριστη εξυπηρέτηση, την κατανόηση, τη συμπαράσταση και ο εξαιρετικό αποτέλεσμα! Σας ευχαριστώ που κάνατε πραγματικότητα το όνειρο της ζωής μου!
  Λίνα
  22/12/2014
 • Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του Embryolab για το υπέροχο έργο που κάνετε! Μου δώσατε την ευκαιρία να ολοκληρώσω τον αγώνα για τη ζωή μου κρατώντας το όνειρο για τη μητρότητα ζωντανό. Για εμάς τους ογκολογικούς ασθενείς – όπως μας λένε – κάποιες θεραπείες είναι μονόδρομος, όσες επιπτώσεις και αν έχουν. Η δυνατότητα να κρατήσω τα ωάρια μου και να μπορώ να δημιουργήσω οικογένεια είναι πολύτιμη! Σήμερα (4 χρόνια μετά) είμαι υγιής και κατάφερα να γεννήσω το δικό μου υγιέστατο μωράκι! Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ο Χρήστος μας είναι 3 μηνών σήμερα και είναι πραγματικά ο θησαυρός μου! Η ενημέρωση και παρότρυνση του ογκολόγου μου για κρυοσυντήρηση των ωαρίων μου πριν τη χημειοθεραπεία ήταν η σημαντικότερη συμβουλή που άκουσα στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία σας, σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασία με το γιατρό μου, μου χάρισαν ότι πολυτιμότερο έχω. Τη ζωή μου και το γιο μου! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την ψυχή και σας παρακαλώ να ενημερώνετε όσες περισσότερες κοπέλες βρίσκονται σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τη δυνατότητα που έχουν να κρατήσουν τη γονιμότητα τους ζωντανή. Γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα στη ζωή, την ελπίδα και το όνειρο μας.
  Δήμητρα
  10/12/2014
 • Η ομορφότερη στιγμή της ζωής μας έχει την υπογραφή του Embryolab! Μετά από 7 χρόνια ταλαιπωρίας, 8 σπερματεγχύσεις, 2 εξωσωματικές, 2 αποβολές και πολλά αρνητικά αποτελέσματα αποφασίσαμε να έρθουμε στη Θεσσαλονίκη στο Embryolab. Ήταν η καλύτερη απόφαση μας σε αυτά τα 7 χρόνια. Η σωστή διερεύνηση του ιστορικού μας και η προσπάθεια 4 μηνών σε φυσικό κύκλο μας έδωσε τα 2 πολύτιμα έμβρυα που οδήγησαν στη γέννηση της κόρης μας. Θέλουμε να εκφράσουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας στον κο Ανεσίδη και σε όλους σας για τη φροντίδα και τις εξαιρετικές υπηρεσίες που μας προσφέρατε. Σας ευχαριστούμε για το θησαυρό που φέρατε στο σπίτι μας!
  Ειρήνη-Παναγιώτης
  23/11/2014
 • Ευχαριστούμε τον κο Χριστοφορίδη, την κα Χατζηπαρασίδου και όλη την ομάδα του Embryolab για τα δύο υπέροχα πλάσματα που ήρθαν στη ζωή μας. Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε την ευκαιρία μέσα από το πρόγραμμα δωρεάς σπέρματος να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα διδυμάκια μας.
  Μαρία-Κώστας
  27/10/2014
 • Ευχαριστούμε το Embryolab και ιδιαίτερα την κα Χατζηπαρασίδου και την κα Σαμολαδά που με τη βοήθεια της Προεμφυτευτικής Διάγνωσης μας χάρισαν τα δύο θαυματάκια που έχουμε στην αγκαλιά μας. Σας ευχαριστούμε για την ανθρώπινη προσέγγιση και το ενδιαφέρον, όταν όλοι μας έλεγαν ότι οι δύο προηγούμενες αποβολές και όλα όσα περάσαμε ήταν «τυχαίο γεγονός», συμπτώσεις και ατυχίες και ότι είμαστε ακόμη μικροί και θα τα καταφέρουμε. Εσείς νοιαστήκατε για μας, μας εξηγήσατε και μας καθοδηγήσατε στο σωστό δρόμο για τη διάγνωση. Είμαστε πολύ τυχερή που γνωρίσαμε το Embryolab. Αυτό ήταν πραγματικά ένα ευτυχές γεγονός που έφερε στη ζωή μας τα αστεράκια μας. Θέλουμε πολύ να σας επισκεφθούμε οικογενειακώς αλλά δυστυχώς μας χωρίζουν πολλά χιλιόμετρα. Με την πρώτη ευκαιρία θα έρθουμε να σας συστήσουμε τον Α. και τη Μ. που σήμερα είναι 3 μηνών. Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας και σας ευχόμαστε να είστε πάντα γεροί και δυνατοί και να συνεχίσετε το αξιοθαύμαστο έργο σας!
  Χριστίνα-Νικήτας
  15/9/2014
 • Μπορεί να αργήσαμε λίγο να το πάρουμε απόφαση, αλλά στα 43 μας καταφέραμε να γίνουμε γονείς! Ευχαριστούμε το Embryolab που μας έδωσε την ευκαιρία και όλη την ομάδα που προσπάθησαν μαζί μας για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα! Ευχαριστούμε το γιατρό μας κ. Χριστοφορίδη για την άμεση ανταπόκριση σε όλα τα στάδια της διαδικασίας. Η βήμα-βήμα προσαρμογή της θεραπείας μας γλίτωσε σίγουρα πολύ χρόνο και ταλαιπωρία. Η αναλυτική ενημέρωση για καθετί που έπρεπε να γίνει και γιατί έπρεπε να γίνει, από τη γιατρό, την εμβρυολόγο και τις μαίες μας έκανε να αισθανόμαστε σίγουροι και ασφαλής σε κάθε βήμα. Ευχαριστούμε τον ψυχολόγο της Μονάδας που μας βοήθησε να διαχειριστούμε μία πρωτόγνωρη για μας κατάσταση και να κρατήσουμε το ηθικό μας υψηλό! Σας ευχαριστούμε όλους για τα δύο υπέροχα πλάσματα που ήρθαν στον κόσμο χάρη στη δική σας βοήθεια. Συγχαρητήρια σε όλους για τις εξαιρετικές υπηρεσίες σας.
  Γιώργος-Βάγια
  6/9/2014
 • Για τους περισσότερους ανθρώπους μία εγκυμοσύνη έρχεται εύκολα, γρήγορα, απλά και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Για κάποιους από μας καθυστερεί, πονάει ψυχικά και σωματικά και ίσως να μην έρθει ποτέ! Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν δίπλα μας σε αυτόν τον αγώνα! Με τη δική σας βοήθεια καταφέραμε να ακούσουμε μία μικρή καρδούλα να χτυπάει! Συγχαρητήρια στο Embryolab που βρίσκεται δίπλα στα ζευγάρια που βαδίζουν το δύσκολο δρόμο της υπογονιμότητας! Να είστε πάντα καλά και να προσφέρεται τις εξαιρετικές σας υπηρεσίες σε αυτούς που το έχουν ανάγκη!
  Μαίρη-Γιάννης
  10/8/2014