Φροντίδα

Απόλυτη προτεραιότητά μας είστε εσείς.

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα στην πορεία σας να γίνετε γονείς. Σας φροντίζουμε προσφέροντας υψηλές ιατρικές υπηρεσίες από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εκπληρώνοντας τις δικές σας επιθυμίες σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το τμήμα της Ψυχολογικής Υποστήριξης δίνει έμφαση στην ενημέρωση σχετικά με τη διαχείριση σκέψεων και συναισθημάτων (π.χ. εκμάθηση τεχνικών χαλάρωσης και διαχείρισης αρνητικών σκέψεων) προάγοντας με τον τρόπο αυτό θετικές ψυχοσωματικές αλλαγές.

Οι συμβουλευτικές αυτές παρεμβάσεις επικεντρώνονται στη διαχείριση συναισθημάτων που σχετίζονται με την υπογονιμότητα και δρουν θετικά στη βελτίωση της ψυχικής υγείας των ζευγαριών.

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Στο Embryolab, ο βελονισμός είναι μια ακόμη θεραπευτική προσέγγιση που συνίσταται σε ορισμένες περιπτώσεις γυναικών που ακολουθούν πρόγραμμα εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Στόχος μιας τέτοιας προσέγγισης είναι να διατηρηθούν υψηλά τα επίπεδα αιμάτωσης και λειτουργίας τόσο των ωοθηκών όσο και του ενδομητρίου, όπου μεταφέρονται τα έμβρυα και παράλληλα η γυναίκα να διατηρεί ψυχοσωματική ηρεμία καθόλη τη διάρκεια της πολύτιμης προσπάθειάς της.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οι διαταραχές του βάρους μπορεί να προκαλέσουν μια σειρά από ορμονικές διαταραχές, επηρεάζοντας την ποιότητα των ωαρίων και του σπέρματος, με αποτέλεσμα την υπογονιμότητα, γι΄αυτό στο Embryolab, ο έλεγχος του βάρους και η διατροφική υποστήριξη σε όλη τη διαδικασία της θεραπείας σας, είναι δεδομένα.

Πάντοτε με αληθινό ενδιαφέρον