Υπηρεσίες – Embryolab – Εξωσωματική Γονιμοποίηση – Fertility Clinic
Υπηρεσίες

Για να απολαμβάνετε τις καλύτερες υπηρεσίες με υψηλή και πιστοποιημένη ποιότητα, στο Embryolab εφαρμόζουμε σύστημα ελέγχου υπηρεσιών με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Οι επιστήμονες και ειδικοί του Embryolab ενημερώνονται διαρκώς για τις εξελίξεις και τα νεότερα δεδομένα ώστε να παρέχουμε όλο το φάσμα των υπηρεσιών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής με τον αρτιότερο και πιο σύγχρονο τρόπο.

θέλω να ξέρω τις επιλογές μου

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Η ενδομήτρια σπερματέγχυση είναι μέθοδος υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, κατά την οποία μεταφέρεται, απευθείας στο εσωτερικό της μήτρας, εμπλουτισμένο δείγμα σπέρματος που έχει προηγουμένως υποστεί επεξεργασία στο εργαστήριο.

ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

Η κλασσική εξωσωματική γονιμοποίηση είναι η αυθόρμητη ένωση ωαρίου-σπερματοζωαρίου σε συνθήκες εργαστηρίου. Η μέθοδος αυτή προϋποθέτει φυσιολογικές παραμέτρους σπέρματος.

IMSI

Η μέθοδος IMSI είναι βελτιωμένη τεχνική μικρογονιμοποίησης (ICSI) κατά την οποία τα σπερματοζωάρια υπερμεγεθύνονται με κατάλληλα μικροσκόπια και μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε τα καταλληλότερα σπερματοζωάρια, αποφεύγοντας άλλα με επιβαρύνσεις.

Όταν η μέθοδος της μικρογονιμοποίησης (ICSI) συνδυάζεται με τη μέθοδο της υπερμεγέθυνσης των σπερματοζωαρίων (IMSI), τότε βελτιώνονται:

 • η πιθανότητα εγκυμοσύνης και απόκτησης υγιών παιδιών
 • η μείωση της πιθανότητας αποβολών.
 • ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

  Εξωσωματική γονιμοποίηση είναι η διαδικασία κατά την οποία ένα ωάριο γονιμοποιείται από ένα σπερματοζωάριο έξω από το σώμα της γυναίκας και το έμβρυο που δημιουργείται μεταφέρεται με κατάλληλες συνθήκες στη μήτρα.

  ΜΙΚΡΟΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ (ICSI)

  Μικρογονιμοποίηση (ICSI) είναι η διαδικασία με την οποία εισάγουμε μέσα σε ωάριο, ένα σπερματοζωάριο με τη χρήση λεπτής βελόνης. Στο Embryolab εφαρμόζουμε την τεχνική αυτή με μεγάλη επιτυχία σε ζευγάρια που διαπιστώνεται:

  • ανδρική υπογονιμότητα
  • χαμηλή ποιότητα ωαρίων
  • πολύ χαμηλός αριθμός ωαρίων
  • χαμηλή επαφή ωαρίου σπερματοζωαρίου

  ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΣΤΕΩΝ

  Τα τελευταία χρόνια κερδίζει έδαφος η παράταση της καλλιέργειας έως την 5η ημέρα, οπότε το έμβρυο φτάνει στο στάδιο της βλαστοκύστης. Τα έμβρυα που φτάνουν στο στάδιο αυτό εμφυτεύονται καλύτερα στο ενδομήτριο και μπορούν να οδηγήσουν σε υψηλά ποσοστά εγκυμοσυνών.

  Με την τεχνική IMSI επιλέγουμε τα πιο υγιή σπερματοζωάρια για να εξασφαλίσουμε υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας.

  Θέλω να ξέρω τις επιλογές μου

  Λήψη ορχικού ιστού

  ΒΙΟΨΙΑ ΟΡΧΕΩΣ (TESE)

  Σε περιπτώσεις αζωοσπερμίας, γίνεται βιοψία όρχεως, κατά την οποία λαμβάνονται πολλαπλά ιστοτεμαχίδια από τους όρχεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η παρουσία σπερματοζωαρίων.

  MICRO-TESE

  Με τη μέθοδο αυτή, ειδικός χειρουργός ουρολόγος, με τη χρήση μικροσκοπίου, αφαιρεί τα υγιέστερα ορχικά σωληνάρια μέσα στα οποία είναι περισσότερο πιθανό να υπάρχουν σπερματοζωάρια. Τα δείγματα αυτά ελέγχονται άμεσα από τον κλινικό εμβρυολόγο, ο οποίος με τη βοήθεια άλλου μικροσκοπίου, την ώρα του χειρουργείου, ελέγχει τα δείγματα ως προς την παρουσία σπερματοζωαρίων.

  ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ ΟΡΧΙ ΜΕ ΛΕΠΤΗ ΒΕΛΟΝΗ

  Στο Embryolab έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε λήψη ορχικού ιστού με λεπτή βελόνα, σε περιπτώσεις που έχει διαπιστωθεί αποφρακτική αζωοσπερμία, όπου η καλή λειτουργία της σπερματογένεσης είναι διαπιστωμένη ή σε περιπτώσεις που ο σύντροφος αδυνατεί να δώσει σπέρμα την ημέρα της ωοληψίας.

  ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΛΗΨΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ

  Περισσότερες από 1000 περιπτώσεις κατά τη διάρκεια των 15 ετών της εμπειρίας μας δίνουν τα στατιστικά που ακολουθούν.

  Στατιστικά MICRO-TESE:

  • 1 στις 2 γυναίκες κάτω των 35 ετών θα έχουν παιδί στο σπίτι
  • 1 στις 3 γυναίκες άνω των 35 ετών θα έχουν παιδί στο σπίτι
  • μεγιστοποιεί τις πιθανότητες εύρεσης σπερματοζωαρίων
  • 50% και πλέον πιθανότητα γονιμοποίησης

  για να πραγματοποιηθεί το δικό σας όνειρο. κλείστε ραντεβού!

  Θέλω να ξέρω τις επιλογές μου

  ΠΡΟΕΜΦΥΤΕΥΤΙΚΗ ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

  Η Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση αποτελεί ένα ισχυρό όπλο για τα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν αυξημένη πιθανότητα να κληροδοτήσουν κάποια γενετική ασθένεια στα παιδιά τους.

  Το Embryolab είναι μία από τις πρώτες μονάδες στην Ελλάδα, που από το 2007, εφάρμοσε την προεμφυτευτική διάγνωση με εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχημένων εγκυμοσυνών, ενώ μέρος των αποτελεσμάτων μας έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

  Η προεμφυτευτική γενετική διάγνωση χωρίζεται σε 2 κατηγορίες:

  Α) PGD: έλεγχος ασθενειών που οφείλονται σε κάποια μετάλλαξη γονιδίου (π.χ. Μεσογειακή αναιμία) και

  Β) PGS: έλεγχος που σχετίζεται με χρωμοσωμικές επιβαρύνσεις.

  ΓENETIKH ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

  Η γενετική συμβουλευτική είναι μια σύγχρονη επιστήμη και με τη βοήθεια εργαλείων γενετικής ανάλυσης βοηθά να γεννηθούν παιδιά χωρίς γενετικές ασθένειες.

  Η γενετική συμβουλευτική, είναι δυνατόν να προσδιορίσει με πολύ μεγάλη ακρίβεια την πιθανότητα να γεννηθεί ένα υγιές παιδί, αξιοποιώντας τη διαδικασία της προεμφυτευτικής γενετικής διάγνωσης.

  Στο Embryolab, ειδική Σύμβουλος Γενετικής, διαπιστευμένη από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ιατρικής Γενετικής (EBMG), υποστηρίζει τις καλύτερες επιλογές για το ασφαλέστερο αποτέλεσμα.