Θέλω – Embryolab EL

Θέλω να απολαμβάνω τις καλύτερες υπηρεσίεςΓια να απολαμβάνετε τις καλύτερες υπηρεσίες με υψηλή και πιστοποιημένη ποιότητα, στο Embryolab εφαρμόζουμε σύστημα ελέγχου υπηρεσιών με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Οι επιστήμονες και ειδικοί του Embryolab ενημερώνονται διαρκώς για τις εξελίξεις και τα νεότερα δεδομένα ώστε να παρέχουμε όλο το φάσμα των υπηρεσιών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής με τον αρτιότερο και πιο σύγχρονο τρόπο.

Υπηρεσίες

πριν ξεκινήσουμε τη θεραπεία, αναζητούμε πρώτα
τους λόγους που εμπόδισαν το ζευγάρι να φτάσει
σε επιτυχημένη εγκυμοσύνη.

Πρόγραμμα Δωρεάς


Ένας αυξανόμενος αριθμός ζευγαριών με ιστορικό, όπως εμμηνόπαυση, ωοθηκική ανεπάρκεια, επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες για τις γυναίκες ή θέματα σημαντικής ανδρικής υπογονιμότητας (αζωοσπερμία, κληρονομικά σύνδρομα) και άλλα, χρειάζεται να απευθυνθεί σε πρόγραμμα δωρεάς ωαρίων, σπέρματος ή εμβρύων προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους και να αποκτήσουν παιδί.


Περισσότερα

όλοι μας είμαστε εδώ για εσάς!

Συντήρηση ΓονιμότηταςΗ γυναίκα σήμερα μπορεί να πάρει στα χέρια της και να ορίσει η ίδια την αναπαραγωγική της προοπτική. Η έγκαιρη και ασφαλής διατήρηση των ωαρίων της, τής επιτρέπει να διαχειριστεί τη γονιμότητά της στο μέλλον και να πάρει όλες τις σημαντικές αποφάσεις που την αφορούν. Ογκολογικοί ασθενείς μπορούν συντηρώντας τη γονιμότητά τους να γίνουν γονείς μετά τη λήξη της θεραπείας τους.

Με την κρυοσυντήρηση σπέρματος, διαφυλάσσεται η γονιμότητα και αυξάνονται οι πιθανότητες του άνδρα να γίνει βιολογικός πατέρας στο μέλλον.

Περισσότερα

εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές

Φροντίδα


Απόλυτη προτεραιότητά μας είστε εσείς.

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα στην πορεία σας να γίνετε γονείς. Σας φροντίζουμε προσφέροντας υψηλές ιατρικές υπηρεσίες από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό εκπληρώνοντας τις δικές σας επιθυμίες σε κάθε βήμα της διαδικασίας.


Περισσότερα