Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS)

Στο Embryolab, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών, προχωράμε σε κλινική, ορμονική και υπερηχογραφική εκτίμηση των δεδομένων της γυναίκας. Επιπλέον, ελέγχεται ο μεταβολισμός, η ανοχή στη γλυκόζη και η αντίσταση στην ινσουλίνη.

Αφού συγκεντρωθούν και εκτιμηθούν όλα τα επιστημονικά δεδομένα, προτείνεται η ενδεδειγμένη θεραπεία για την αντιμετώπιση της ανωοθυλακιορρηξίας. Συζητούμε τις μακροχρόνιες επιπτώσεις του συνδρόμου και προτείνουμε στρατηγικές περιορισμού των επιπτώσεων αυτών.


ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ EMBRYOLAB;

Η έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση του συνδρόμου είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς συχνά αντιμετωπίζουμε περιστατικά, που είτε δεν έχει εντοπιστεί το σύνδρομο, είτε η διάγνωση είναι λανθασμένη. Γίνεται αναλυτική ενημέρωση του ζευγαριού για τα αίτια, τις επιπτώσεις στη γονιμότητα και την υγεία, ενώ αναλύεται η στρατηγική αντιμετώπισης σε βραχυχρόνια και μακροχρόνια περίοδο.

Κρίνεται επιβεβλημένη η συνεργασία με τον διαιτολόγο της μονάδας για να καθοδηγηθεί ορθά το ζευγάρι σε θέματα απώλειας βάρους και ελέγχου του σακχάρου.

Το Embryolab διαθέτει πλούσια εμπειρία στην πρόκληση ωοθυλακιορρηξίας σε γυναίκες με πολυκυστικές ωοθήκες αποφεύγοντας την εκδήλωση συνδρόμου υπερδιέγερσης ωοθηκών.
iperoxi


10xronia


dorise_oaria