Διερεύνηση διαταραχών γονιμότητας

Στο Embryolab πιστεύουμε ότι η ενδελεχής διερεύνηση των αιτιών της υπογονιμότητας, αξιοποιώντας όλα τα απαραίτητα διαγνωστικά εργαλεία που έχει στη διάθεσή της η Μονάδα, είναι μια πολύτιμη προϋπόθεση που προηγείται της όποιας προτεινόμενης θεραπευτικής οδού για την αντιμετώπισή της.

Η λεπτομερής διερεύνηση του ιστορικού του ζευγαριού είναι το προαπαιτούμενο βήμα. Με βάση τα ιατρικά δεδομένα του ζευγαριού, διεξάγονται οι πιο σύγχρονες διαγνωστικές εξετάσεις για τη γυναίκα και τον άνδρα που στόχο έχουν την ασφαλή διευκρίνηση των αιτιολογικών παραγόντων, οι οποίοι προκαλούν δυσκολία σύλληψης.


ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ EMBRYOLAB;

Πρωταρχικός στόχος είναι ο εντοπισμός και η αντιμετώπιση των παραγόντων που θα αυξήσουν την πιθανότητα φυσικής σύλληψης αποφεύγοντας την εξωσωματική γονιμοποίηση. Αποτελεί αρχή του Embryolab να εξαντλούνται όλες οι πιθανότητες φυσικής σύλληψης από το ζευγάρι και να μην ωθούνται αν δεν υφίσταται λόγος στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Για την διεξαγωγή των εξετάσεων αξιοποιούνται όλα τα χρήσιμα διαγνωστικά εργαλεία και όλες οι ειδικότητες που κρίνονται απαραίτητες για τη διερεύνηση του περιστατικού. Το Embryolab διαθέτει την πληρέστερη επιστημονική ομάδα που περιλαμβάνει 11 ειδικότητες εντός της Μονάδας (όπως μοριακού βιολόγου, γενετιστή, διαιτολόγου, ψυχολόγου), οι οποίες συνδράμουν στη διερεύνηση σε συντονισμό με τον γυναικολόγο και τον εμβρυολόγο.

Τη διερεύνηση ακολουθεί η επικοινωνία πρόγνωσης γονιμότητας (φυσικής και με υποβοήθηση) με το ζευγάρι. Η επικοινωνία με το ζευγάρι, αξιοποιώντας την πρόγνωση, την έκθεση προτεινόμενης θεραπείας και το βέλτιστο τρόπο δράσης, είναι εξαιρετικά σημαντική. Επιπλέον, το Embryolab έχει εισαγάγει στις διαδικασίες διαχείρισης ποιότητας και τον μηχανισμό καταγραφής ικανοποίησης των ζευγαριών για την διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών εκτίμησης.
iperoxi


10xronia


dorise_oaria