Βασίλης Σαράφης


Βασίλης Σαράφης

Βασίλης Σαράφης

Γυναικολόγος Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, MD

Ο Βασίλης Σαράφης είναι Γυναικολόγος με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2003, ενώ κατά τη διάρκεια των σπουδών του έλαβε το 2001 τρίμηνη υποτροφία για εκπαίδευση στη Χειρουργική και Τηλεϊατρική στο Yale University School of Medicine, New Haven,  Connecticut, USΑ.

Ολοκλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) και την στρατιωτική του θητεία και κατόπιν απέκτησε την ειδικότητα του Μαιευτήρα – Γυναικολόγου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας. Μέρος της ειδικότητάς του πραγματοποιήθηκε στο Newham University Hospital και στο King George Hospital στο Λονδίνο,  καθώς και στο Luton and Dunstale Hospital στο Luton.

Από το 2010 έως το 2011 ήταν Registrar Γυναικολογίας Μαιευτικής στο Newham University Hospital στο Λονδίνο, ενώ από 2011 έως το 2012 ήταν Registrar στην Κλινική Υπογονιμότητας και Γυναικολογικής Ενοκρινολογίας στο Νοσοκομείο St Georges στο Λονδίνο.

Από το 2012 έως το 2014 εργάστηκε ως Γυναικολόγος Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στο Create Health Clinics στο Λονδίνο.

Από το 2015 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Λάρισα ως Γυναικολόγος, ασχολούμενος κυρίως με περιστατικά υπογονιμότητος σε συνεργασία με το Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Embryolab στη Θεσσαλονίκη.